b

PHONE:         +3549874654

E-MAIL:         email@email.com

ADDRESS:      Patterson 989,NY

Lorem ipsum dolor sit amet, elit adipiscing elit. In ullamcorper
Leo, Eget euismod orci.

Image Alt

Albion

Albion

De zadels van het Engelse zadelmerk Albion behoren tot het hogere segment. Bekend als ‘s werelds toonaangevende ruitermerk. De goede pasvorm en comfortabele zit staan gerant voor veel rijplezier en optimale rijprestatie. Albion maakt haar zadelbomen zelf volgens de hoogste Britse kwaliteitstandaard en zijn uitgerust met een Adjusta of Platinum boom die aan te passen is aan het paard. Ook maatwerk behoort altijd tot de mogelijkheden.

Handwerk

Altijd gedroomd van een handgemaakt maatwerk zadel? Dat biedt Albion. Alles begint bij het materiaal waarvan het gemaakt is. De gekozen Franse kalfsleder of zelfs het meer exotische struisvogelleer. Naast het traditionele zwart en Havana bruin kan je kiezen uit de kleuren eiken, karamel, chocolade of zelfs meer gepersonaliseerd uit de kleuren die op aanvraag beschikbaar zijn zoals fuchsia. Wil je nog verder personaliseren, dan kan je zelfs extra glans toevoegen door Swarovski kristallen toe te voegen. Het is aan jou.

Comfort

Naast dat het zadel perfect moet zitten voor het paard is het voor jou comfort ook essentieel. Een zadel dat perfect is afgesteld en jou ondersteund maakt het rijden en deelnemen zo veel makkelijker. Met dit in gedachte, zijn er vier verschillende kniepads vormen, of je hebt de mogelijkheid om voor een volledig op maat gemaakte kniepads. Elk zadel is met de hand gemaakt volgens de Albion interactieve precisie zadelpas technologie. De paardenrug wordt exact gemeten. Het zadelcontact wordt drie dimensionaal gemeten en opgenomen door uitsluitend door geselecteerde Albion zadelpassers die getraind zijn in het precisiemeting programma.

Het assortiment bestaat uit dressuur, spring en gp-zadels. De dressuurzadels staan bekend onder de namen Albion Relevation, Fabrento, Platinum Royale, Ultima en K2 Dressage. De springzadels dragen de namen Revelation, K2, Kontrol deep jump, Lite, Dual en K3 Sport Jump Saddle. En tenslotte de GP zadels Tzar GP, K2 GP en K2 VSD saddle.

Fabrento Dressage
SLK Royale
SLK Dressage
SLK Platinum
K2 Jump
Ik adviseer je graag bij aankoop van een Albion zadel.
SANNE

MASTER SADDLE FITTING CONSULTANT
BEL OF WHATSAPP 06 48 96 11 72