b

PHONE:         +3549874654

E-MAIL:         email@email.com

ADDRESS:      Patterson 989,NY

Lorem ipsum dolor sit amet, elit adipiscing elit. In ullamcorper
Leo, Eget euismod orci.

Image Alt

KenTaur

KenTaur

Kentaur werd opgericht in 1991 in Prostejov, Tsjechië. Oorspronkelijk verkocht het bedrijf alleen aan de binnenlandse markt, maar is de laatste jaren internationaal uitgebreid. Heden ziet je de KenTaur zadels in meer dan 40 landen; niet alleen in heel Europa, maar ook in Canada, Indonesië of Australië.

Sinds de oprichting is KenTaur voortdurend bezig met het ontwikkelen, testen en verbeteren van haar producten. Zij streven ernaar om alleen materialen van de hoogste kwaliteit en gedetailleerd vakmanschap van de hoogste kwaliteit te zoeken en te produceren. Continue en definitieve kwaliteitscontrole is verplicht. Een van hun grootste troeven is haar persoonlijke ervaring met springen en de KenTaur-stal die zich in de fabriek bevindt. Hier testen zij alle nieuwe producten voordat ze op de markt komen.

Gedurende haar 25-jarige ervaring is haar motto geweest om te geloven in gezond verstand. Daarom bieden zij solide vervaardigde producten met een hoge functionaliteit en een lange levensduur, die altijd 100% betrouwbaar zijn. Producten aangeboden tegen een eerlijke prijs die betaalbaar zijn voor elke rijder. Bekijk onze tarieven.

Elektra
Kalypso
Ithaka
Ithaka APM
Ithaka Junior
Naxos Junior
Ik adviseer je graag bij aankoop van een KenTaur zadel.
SANNE

MASTER SADDLE FITTING CONSULTANT
BEL OF WHATSAPP 06 48 96 11 72