b

PHONE:         +3549874654

E-MAIL:         email@email.com

ADDRESS:      Patterson 989,NY

Lorem ipsum dolor sit amet, elit adipiscing elit. In ullamcorper
Leo, Eget euismod orci.

Image Alt

Stubben

Stübben

Het gerenommeerde Duitse zadelmerk Stübben, ook wel uitgesproken als Steubben, heeft 125 jaar ervaring dat resulteert in een product en service die volledig ondergeschikt is aan kennis. De zadelboom is het hart van elk Stubben zadel en biedt functionaliteit als geen ander.

De zadelboom

De combinatie van schoftbescherming, schokabsorberende functie en flexibiliteit in de zitting, zitcomfort en duurzaamheid s alleen verkrijgbaar bij Stübben. Uiteraard kan ook de breedte worden aangepast.

Het leder- en materiaalkeuze

Wat Stübben onderscheidt, is het besef van haar compromisloze kwaliteit. Dit komt tot uiting in de selectie van de grondstoffen door verwerking in alle processen. Al haar leersoorten zijn milieuvriendelijk in productie, tot 25% lichter en duurzaam in gebruik. Wie kiest voor zadels op maat, zorgt niet alleen voor de perfecte pasvorm, maar kan ook zijn/haar droomzadel personaliseren.

Stubben stijlen

Omdat te veel ontwerpmogelijkheden het besluitvormingsproces soms bemoeilijken, heeft Stubben haar ontwerpspectrum uitgebreid met de unieke en mooie Stübben-stijlen. De collectie omvat in totaal 20 Stübben stijlen en is beschikbaar voor alle zadelmodellen. Als erkenning voor haar atletische tweep en viervoeters heeft Stübben de stijlen vernoemd naar de locaties van de Olympische Zomerspelen. Wil jij ook de kwaliteit en pasvorm ervaren van de Stübben zadels? Maar dan snel een afspraak met Nova Zadelservice.

Centurion Black
D1894 Dressuur
D ArtemisII
Ik adviseer je graag bij aankoop van een Stübben zadel.
SANNE

MASTER SADDLE FITTING CONSULTANT
BEL OF WHATSAPP 06 48 96 11 72