b

PHONE:         +3549874654

E-MAIL:         email@email.com

ADDRESS:      Patterson 989,NY

Lorem ipsum dolor sit amet, elit adipiscing elit. In ullamcorper
Leo, Eget euismod orci.

Image Alt

Arena

Arena

Arena zadels zijn prachtig vormgegeven met nauwgezette aandacht voor detail. Je zult de aandacht trekken terwijl je erop kunt vertrouwen dat je zadel comfortabel is voor jou en je paard. Klassiek gemaakt van Europees leer, zal de veeleisende rijder de elegantie en kwaliteit van Arena-zadels waarderen. Of je nu dressuur rijdt, een moeilijk parcours aflegt of op het parcours rijdt, er is een perfect Arena-zadel voor jou.

Of je nu traint in de stal of deelneemt in de ring, je zal de uitgebalanceerde en ondersteunende zitting waarderen. Als je comfortabel zit, behoudt je moeiteloos jouw juiste positie. Dit, terwijl je de aandacht trekt met een zadel dat is ontworpen met veel aandacht voor detail, als aanvulling op jouw nauwgezette opkomst.

Veeleisende dressuurruiters zullen het prachtig vormgegeven zadel waarderen terwijl jij en je paard samen in perfect comfort en harmonie bewegen. Tijdens training en competitie zal je genieten van het nauwe contactgevoel. Jij en jouw paard zullen ritmische bewegingen in de dressuur kunnen uitvoeren.

Van het ruiterpad tot de trainingsarena, je voelt je gebalanceerd en ondersteund in het doordacht ontworpen zadel. Of het nu gaat om les springen of gewoon rijden op de lokale paden. Het prachtige Arena zadel dat zorgvuldig is ontwikkeld met het comfort van jou en jouw paard in gedachten. Bekijk onze tarieven.

Ik adviseer je graag bij aankoop van een Arena zadel.
SANNE

MASTER SADDLE FITTING CONSULTANT
BEL OF WHATSAPP 06 48 96 11 72