b

PHONE:         +3549874654

E-MAIL:         email@email.com

ADDRESS:      Patterson 989,NY

Lorem ipsum dolor sit amet, elit adipiscing elit. In ullamcorper
Leo, Eget euismod orci.

Image Alt

Wintec

Wintec

Wintec instapzadels zijn lichtgewicht, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Met het kussensysteem en het perfect pas te maken op de paardenrug. Het assortiment bestaat uit diverse zadelmodellen voor verschillende disciplines. Van veelzijdigheidszadel, springzadel, dressuurzadel tot endurance zadel.

Wintec richt zich hoofdzakelijk op plezierrijders die de voordelen van moderne technologie en materialen waarderen. Prijzen in middel en hogere sectie binnen het synthetische aanbod. Wintec neemt de zorg en het gedoe van het schoonmaken en onderhouden van het zadel grotendeels uit handen zodat de rijder meer tijd kan spenderen met hetgeen ze het liefst doen met hun paard. Geen gedoe, eenvoudig schoon te maken, weersbestendig, lichtgewicht en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Onder de naam Equi-leather maakt Wintec degelijke zadels van synthetisch materiaal die zacht zijn en een lederuitstraling en afwerking hebben. Hetzelfde geldt voor de Equi-Suede zadels. Deze ogen als suede leder, maar zijn van synthetisch materiaal.

De zadels zijn voor Spring, Dressure, All purpose, Western en Endurance beschikbaar. De zadels zijn eenvoudig te reinigen met een combinatie van Wintec cleaner in combinatie met water. Neem het zadel af met een vochtige doek. Voor hardnekkige vlekken kan een zachte borstel gebruikt worden. Uiteindelijk kan het zadel in de buitenlucht te drogen worden gehangen. Een van de voordelen van het Wintec zadel is dat het probleemloos met water in aanraking kan komen. Toch is het verstandig om achteraf het zadel met schoon water te reinigen om enige zoutwater- of algenvlekken tegen te gaan. Spuit het zadel schoon, gebruik een borstel, behandel ieder leder gedeelte met creme en laat het drogen. Bekijk onze tarieven.

500 VHZ
Isabell Werth
Ik adviseer je graag bij aankoop van een Wintec zadel.
SANNE

SADDLE FITTING CONSULTANT
BEL OF WHATSAPP 06 48 96 11 72