b

PHONE:         +3549874654

E-MAIL:         email@email.com

ADDRESS:      Patterson 989,NY

Lorem ipsum dolor sit amet, elit adipiscing elit. In ullamcorper
Leo, Eget euismod orci.

Image Alt

Verkoop

Zadelmerken

Stübben

Het gerenommeerde Duitse zadelmakersbedrijf Stübben heeft 125 jaar ervaring hetgene heeft geresulteerd in een product en service die volledig ondergeschikt is aan kennis. De zadelboom is het hart van elk Stubben zadel en biedt functionaliteit als geen ander.

Albion

De zadels van het Engelse zadelmerk Albion behoren tot het hogere segment. Bekend als ‘s werelds toonaangevende ruitermerk. De goede pasvorm en comfortabele zit staan gerant voor veel rijplezier en optimale rijprestatie. Albion maakt haar zadelbomen zelf volgens de hoogste Britse kwaliteitstandaard en zijn uitgerust met een Adjusta of Platinum boom die aan te passen is aan het paard. Ook maatwerk behoort altijd tot de mogelijkheden.

Passier

Het Duitse familiebedrijf G. Passier & Sohn produceert als sinds 1867 handgemaakte zadels. De jarenlange kennis en ervaring vertaald zich in zadels die ongeëvenaard zijn in kwaliteit en pasvorm. Deze zadels zijn niet voor niets bekend en geliefd over de hele wereld vanwege de uitmuntende kwaliteit. De schoudervrijheid die deze bieden, de verschillende singelopties en het brede tunnelkanaal dat extra comfort biedt. Het geheim zit hem met name in de hoge kwaliteit en gepatenteerde zadelbomen die in de zadels verwerkt zijn.

Kent & Masters

Het Engelse Kent & Masters heeft een assortiment lederen zadels in een aantrekkelijke kwaliteit/prijsverhouding. De zadels zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en zijn uitgevoerd met een verwisselbaar voorboomijzer voor juiste boomwijdte voor jouw paard of pony. De zadelkussens zijn gevuld met gewassen en gekaarde Engelse schaapswol. De zadels zijn zowel in bruin of zwart verkrijgbaar.

Wintec

Wintec zadels zijn lichtgewicht, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Met het kussensysteem eenvoudig perfect pas te maken op de paardenrug, verschillende modellen zadels voor verschillende disciplines! Een dressuurzadel heeft lange rechte zweetbladen, met vaak relatief lange kniewrongen aan de voorzijde. Dressuurzadels zorgen er voornamelijk voor dat je zo recht mogelijk kan zitten en in de ideale dressuurhouding plaats kan nemen, vaak heeft het zadel dan ook een wat diepere zit.

KenTaur

Kentaur werd opgericht in 1991 in Prostejov, Tsjechië. Oorspronkelijk verkocht het bedrijf alleen aan de binnenlandse markt, maar is de laatste jaren internationaal uitgebreid. Vandaag de dag zie je hun producten in meer dan 40 landen. KenTaur houdt zich voortdurend bezig met het ontwikkelen, testen en verbeteren van haar producten. Zij streven ernaar om alleen materialen van de hoogste kwaliteit en gedetailleerd vakmanschap van de hoogste kwaliteit te zoeken en te produceren. Continue en definitieve kwaliteitscontrole is verplicht. Producten aangeboden tegen een eerlijke prijs die betaalbaar zijn voor elke rijder.