b

PHONE:         +3549874654

E-MAIL:         email@email.com

ADDRESS:      Patterson 989,NY

Lorem ipsum dolor sit amet, elit adipiscing elit. In ullamcorper
Leo, Eget euismod orci.

Image Alt

Passier

Passier

Het Duitse familiebedrijf G. Passier & Sohn produceert als sinds 1867 handgemaakte zadels. De jarenlange kennis en ervaring vertaald zich in zadels die ongeëvenaard zijn in kwaliteit en pasvorm. Deze zadels zijn niet voor niets bekend en geliefd over de hele wereld vanwege de uitmuntende kwaliteit. De schoudervrijheid die deze bieden, de verschillende singelopties en het brede tunnelkanaal dat extra comfort biedt. Het geheim zit hem in hoofdzaak in de hoge kwaliteit en gepatenteerde zadelbomen in de zadels verwerkt zijn. Nova Zadelservice levert een mooie selectie uit het Passier assortiment.

Kwaliteitszadels gemaakt door meester ambachtslieden sinds 1867. De basis begint bij de zadelboom waaraan, onzichtbaar voor het oog, veel aandacht is besteed. Bij de voering is gebruik gemaakt van hoogwaardige technologie om daarmee een schitterend zacht en onvergetelijke rijsensatie te krijgen, ofwel het unieke Passier-gevoel. Alle stiknaden zijn op zo’n manier geplaatst dat deze niet in contact komen met de ruiter.

Wanneer je eens een Passier zadel hebt geprobeerd of gezien, dan wil je er zelf ook een. Controleer eenvoudig het ingeslagen serienummer, zelfs uit een oudere collectie, en het zadel kan worden nagemaakt aan de hand van de bij Passier bekende gegevens.

 

Leer is een natuurproduct, waardoor gedegen kwaliteitscontrole heel belangrijk is. Passier zadels worden vervaardigd van exclusief Europese koeienhuiden. En, alleen het beste gedeelte wordt gebruikt. Leer heeft gewoonlijk natuurlijke eigenschappen zoals insectenbeten of littekens, die typisch zijn voor echt leder. Met gepaste verzorging heeft een Passier zadel een erg lange levensduur en zal haar natuurlijke eigenschappen behouden voor vele jaren of zelfs decenia. Wil jij een Passier zadel?

Passier zadels zijn verkrijgbaar in de kleuren Black, Havana en Teak. Zadelpassementen zoals gespen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door de beschikbaarheid van de drie verschillende kleuren kan je jouw zadel personaliseren.

Passier dressuurzadels zijn er in de bekende typeaanduiding zoals Optimum serie waaronder de II en de Moni, Sirius en EVO-D in de maten 16 tot 19 inch. Compact Comfort, Grand Prix Special, GG Extra, Hubertus Schmidt II, Corona II, abs, Freemove Dynamic, Young Star II en de PassierBlu Style allen in diverse maten.

De springzadels zijn eveneens van topkwaliteit en Passier Arktur, EVO-S, Performance, Ingrid Klimke, Marcus Ehning II, Avior, Young Winner F en de Passier Blu Motion en Flow.

Daarnaast is het assortiment aangevuld met Cross-country zadels die aangeraden worden door de professionals waaronder Imke Klimke. Tenslotte zijn er de veelzijdigheidzadels PSL-VD en Paxton.

ABS
Compact Comfort
Corona II
Evo-D
Performance
Ik adviseer je graag bij aankoop van een Passier zadel.
SANNE

SADDLE FITTING CONSULTANT
BEL OF WHATSAPP 06 48 96 11 72