b

PHONE:         +3549874654

E-MAIL:         email@email.com

ADDRESS:      Patterson 989,NY

Lorem ipsum dolor sit amet, elit adipiscing elit. In ullamcorper
Leo, Eget euismod orci.

Image Alt

Over ons

Uit passie ontstaan

Het gezicht achter NOVA Zadelservice is dat van Sanne van de Vooren. Afstamming; Amsterdam x Heeg. Geboren en getogen in Heerenveen te Friesland. En met een passie voor paarden uiteindelijk opgeleid als Saddle Fitting Consultant (MSFC). Bij Andre Meijer van DS Ruitersport heeft zij een aantal jaren ervaring opgedaan in het zadelpassen en het zadel- en tuigherstel. Inmiddels heeft zij het roer van hem over genomen en richt Andre zich op zijn pensioen!

Vanuit die passie voor het paard is kennis onderhouden en voortdurende ontwikkeling op het gebied van zadelpassen en zadelherstel vanzelfsprekend voor Nova Zadelservice. Hiervoor laat zij zich o.a. inspireren door Centaur Biomechanics, Bartels Horse & Health Instituut, Saddlefit4life, The Professional Saddle Fitting Association (PSFA).

Overzicht

Gerelateerde opleidingen en cursussen

2017
Master Saddle Fitting Consultant (MSFC)

2017- 2020
Praktijk en reparatie
Andre Meijer DS Ruitersport

…. – Tot op heden

Regelmatig bijscholingen d.m.v. Webinars, Cursussen, Clinics tav. biomechanica, beweging, voeding, training, zadel-onderwerpen, eigenlijk het ‘over-all’ management, fysiek en mentaal tav. paardenwelzijn heeft de interesse. Nooit uitgeleerd!

Awareness

Jij en je paard!

JIj en je paard..het drukke bestaan van tegenwoordig, de dagelijkse gang van zaken, het drukke verkeer op je telefoon.. Wat fijn dat je een paard hebt! Voor velen is dat een moment van de ultieme escape uit de alledaagse drukte. Maar hoe vaak kan jij jezelf betrappen op momenten wanneer je bij paard bent, je toch laat afleiden door een berichtje op je telefoon. Of als je een wandelingetje maakt “met” je paard ondertussen je telefoon afleest op zoek naar snackjes die vaak niet zoveel toevoegen. Hé wat zonde eigenlijk..

Dus.. Als je bewust kan ‘zijn’ met je paard,  dan zullen jullie betere gesprekken hebben. Als je echt met volle bewustzijn met elkaar bezig bent, aanwezig bent dan heeft dat eigenlijk vanzelfsprekend een positieve uitwerking op jullie prestaties en plezier, heerlijk toch!

Bij het hebben van goede gesprekken met je paard hoort ook je goed passende zadel! Zonder een goed passend zadel kan je je paard immers niet goed uitleggen wat je van hem verlangt. Op deze site vind je informatie over waar je op moet letten. Het zijn slechts handvatten voor jou om te checken of je zadel past en/of het nog goed ligt. Mocht je twijfelen of het past, goed ligt of voor je jaarlijkse controles zoek dan een gediplomeerd zadelpasser bij jou in de buurt en maak voor jou en je paard een afspraak!

Ook wij zijn je hierin graag, toegewijd en in alle eerlijkheid, van dienst en hopen hiermee bij te kunnen dragen aan het welzijn van paarden.

Ride the horse
the way he needs,
not the way
you want

Petros