b

PHONE:         +3549874654

E-MAIL:         email@email.com

ADDRESS:      Patterson 989,NY

Lorem ipsum dolor sit amet, elit adipiscing elit. In ullamcorper
Leo, Eget euismod orci.

Image Alt

Kent Masters

Kent & Masters

Het Engelse Kent & Masters heeft een assortiment lederen zadels in een aantrekkelijke kwaliteit/prijsverhouding. De zadels zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en zijn uitgevoerd met een verwisselbaar voorboomijzer voor juiste boomwijdte voor jouw paard of pony. De zadelkussens zijn gevuld met gewassen en gekaarde Engelse schaapswol. De zadels zijn zowel in bruin of zwart verkrijgbaar. Nova Zadelservice heeft een aantal Kent & Masters zadeltypen in haar assortiment.

De Engelse Kent & Masters zadels staan bekend om de pasoplossingen voor zelfs de lastigste aanpassingen. Goed vormgegeven wedstrijdzadelmodellen met uitstekende prijs/kwalitietsverhouding in 8 verschillende en aanpasbare kopijzermaten. Kent & Masters zadels zijn gevuld met 100% Britse schaapswol dat een superieure zachtheid en comfort biedt. Het vormt en zat zich snel en eenvoudig om een juiste afstelling tussen rijder en paard. De vulsleuven aan de voor- en achterzijde bieden de mogelijkheid om het zadel relatief snel aan te passen. Bekijk onze tarieven.

Kent & Masters heeft een aantal zadellijnen in haar assortiment zoals de S-Series Compact GP, Jump, Pony Jump en Dressage. Tenslotte aangevuld met General Purpose, Cob General Purpose, GPD en Flat-Back General Purpose. Allen in verschillende maten verkrijgbaar.

S-Series Universal GPD
S-Series Universal GP
S-Series Compact GP
Original Flat-Back GP
Original Cob GP
S-Series Dressage Surface Block
S-Series Dressage Moveable Block
Original Dressage
Ik adviseer je graag bij aankoop van een Kent & Masters zadel.
SANNE

SADDLE FITTING CONSULTANT
BEL OF WHATSAPP 06 48 96 11 72